Psihosocialna pomoč posamezniku, paru ali družini

Program psihosocialne pomoči je namenjen vsakomur, ki se znajde pred različnimi psihosocialnimi problemi (osebne teme, teme povezane z odnosi, z delom ipd.) in potrebuje sogovornika, ki mu pomaga bolje videti, razumeti in soustvariti rešitev.

Naši pogovori temeljijo na konceptu delovnega odnosa soustvarjanja, na k rešitvi usmerjenem pristopu, na narativnih pristopih in sodelovalnih pristopih.

O številu srečanj se dogovorimo ob začetku sodelovanja, kar je odvisno od težav in ciljev posameznika, para ali družine. O terminih se sproti dogovarjamo.

Za rezervacijo termina uvodnega srečanja, kjer lahko dobite izkušnjo sodelovanja in več informacij, nas kontaktirajte preko e-maila: info@in3ti.si ali pokličite na 041-961-690 ali 040 -304 -158.

Individualna terapija, partnerska in družinska terapija

Psihoterapijo izvajamo po pristopu gestalt izkustvene psihoterapije, ki temelji na načelih gestalt terapije in načelih izkustvenega dela. V ospredju sodelovanja je (med)osebna izkušnja »tukaj in zdaj«.  Ob gestalt izkustveni psihoterapiji pri svojem delu izhajamo tudi iz socialno-konstrukcionističnih znanj (k rešitvi usmerjena terapija, narativni pristop in sodelovalne terapije).

V program psihoterapije se lahko vključi posameznik, par ali družina z zelo raznolikimi osebnimi in odnosnimi temami.

O številu ur psihoterapije se dogovorimo ob začetku sodelovanja in je odvisno od težav in ciljev posameznika, para ali družine. O terminih se sproti dogovarjamo.

Za rezervacijo termina uvodnega srečanja, kjer lahko dobite izkušnjo sodelovanja in več informacij,  nas kontaktirajte preko e-maila: info@in3ti.si ali pokličite na 041-961-690 ali 040 -304 -158.